Shenzhen Yaorong tehnologija Co., Ltd.

Visoko kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti dobavljac jezgra u industriji laser!

Dom > Novosti > Sadržaj
Лед Летећи светлећи тањири штеде много трошкова електричне енергије
- May 19, 2017 -Појављују се ЛЕД летеће свјетлеће тањири јединственог облика, не требају се изванредно украшене, директне употребе, љепота је смањена

ЛЕД летеће светлеће тањири имају личност, већу снагу бора, велику површину светлости, прашину и анти-магнетну анти-маглу

Облик летеће светлеће лампе изгледа као летећа летећа тањир, УФО ЛЕД Хигх Баи Лигхт штедња енергије је највећа светла тачка, коришћење Кинеске академије наука замењује директни програм за примену, тренутну константну напонску стабилност, без погона, Ниска потрошња енергије, за дуготрајно осветљење складишта, И друге прилике, ЛЕД НЛО може уштедјети пуно потрошње електричне енергије.

УФО ЛЕД Хигх Баи Лигхт Посебно у Кини, као велика земља, дневна уштеда енергије је веома импресивна. Друго, у складу са филозофијом животне средине. Као резултат живе, олова и других токсичних супстанци, напуштена ЛЕД летећа тачка нећете изазвати загађење животне средине.

Предности ЛЕД летећих свјетала: уштеда енергије, заштита животне средине, дуг животни вијек, ниска врућина, сигуран, без треперења, без буке, без УВ-а, боје је добро, стандардна лампа и тако даље. ЛЕД НЛО, поред горе поменутих предности, најсавременији људи прихваћени је да је његова боја добра, а колико је температура боје опционална.

Овогодишња светлосна изложба у Азији наглашава мало мрачно. Међутим, производ је тихо популаран на тржишту, који је популаран код купаца на иностраним тржиштима. То су ЛЕД летећа светла, индустрија се зове "НЛО".

У штанду ове године главни производи ЛЕД летећих свјетала. Сцена се може видети, Европа и Сједињене Државе и остали региони купца су се стигли.

Према уводу генералног директора Лиу Зхонгдинга, НЛО ЛЕД Хигх Баи Лигхт ове године је главна ЛЕД летећа тањираћа производа, јер је релативно врућа у Европи и на тржиштима САД. Тренутно, на северноамеричком тржишту има субвенције за енергетску ефикасност за овај одјељак, цена је јефтинија, плус свјетла НЛО у традиционалној рударској лампи на основу облика ради побољшања. Равна структура веће површине дисипације топлоте, високе топлотне проводности, тако да је век трајања дужи, нижа светлосна отказа. Светлосна ефикасност од традиционалне ефикасности светлости за ЛЕД рударску лампу већу од 30%, лепши изглед, тако да је постепено популаран тржиште примене мининг лампи у Европи и Сједињеним Државама.

ЛЕД летеће светлеће тањираче имају сам дизајниран изглед патента, у складу са европским и америчким дизајном стила, прелијепим изгледом. УФО ЛЕД Хигх Баи Лигхт Тренутно се углавном користи у складиштима, логистици и великим индустријским фабрикама и другим традиционалним индустријским расвјетним алтернативним подручјима . Угао снопа од 60 ° до 120 °, може се применити на различита осветљења.