Shenzhen Yaorong tehnologija Co., Ltd.

Visoko kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti dobavljac jezgra u industriji laser!

Dom > Novosti > Sadržaj
Светлеће ЛЕД боји су креативно осветљење
- May 19, 2017 -

Светлеће светло ЛЕД заљев ће бити увече до 2 сата следећег дана како би осветлили овај познати мост. ЛЕД лежиште осветљава креативно осветљење.

Са зеленом енергијом штедње, ЛЕД Хигх Баи Лигхт ниско-угљенични проблеми настављају загревати, заједно са глобалним несташицама енергије у статусу куо, зелено осветљење постало је једна од најзанимљивијих тема.

Жаруља са жаруљем која је вишеструка, лампе које штеде енергију ће произвести загађење живине, а као једну од четврте генерације новог енергетског ЛЕД расвјетног осветљења због свог скупа штедње енергије, заштита животне средине, ниско угљеник у једној од државних предузећа воле.

Због тога ЛЕД лампе светли за изградњу зелених зграда, зелени нови град наравно не може пропустити зелено осветљење зграде.

ЛЕД зелено светло је део зелене зелене грађевине зелене зграде, не значи опште значење тродимензионалне зелене кровне баште, већ представља концепт или симбол, односи се на зграду безопасну за животну средину, може у потпуности искористити Еколошке природне ресурсе и У уништавању животне средине под условима основног еколошког равнотежја изградње зграде, ЛЕД Хигх Баи Лигхт, али се може назвати и одржив развој зграда, еколошка архитектура, повратак у зграде природе, уштеду енергије И зграде заштите животне средине.

Архитектонско освјетљење је интегрални дио дизајна зелене градње, архитектонског дизајна освјетљења у складу са три главна концепта зелене градње: уштеде енергије, уштеде ресурса, враћања у природу, архитектонског освјетљења за прави осјећај зелене градње.

ЛЕД се може директно претворити у светлост, само троши једну трећину енергије сијалице, да би се постигла истоветна ефикасност светлости, али и коришћење паметних сензора и микроконтролера, ЛЕД Хигх Баи Лигхт значајно побољшава ефикасност одржавања опреме и смањује трошкове управљања, енергетска ефикасност И економске користи.

Истовремено, стандардни век трајања лампице ЛЕД Гулф је штедљива енергија 2 до 3 пута и није доносила загађеност живине.

Светла ЛЕД заљев заслужују да постану део зелене осветљења зграде.

Током других пет година, конзервација енергије, заштита животне средине, ниско угљеник је много пута стављен на покрет, локалне самоуправе такође придају велику важност за заштиту енергије у индустрији, заштиту животне средине и други развој.

Ова ситуација, Схензхен Гуангминг Нев Дистрицт за изградњу највеће зелене грађевинске зоне у држави, сјајне нове зелене градње са сваким даном, ЛЕД Хигх Баи Лигхт је прва употреба ЛЕД система општинских путева у граду, први заједнички подземни јарак у граду, Земља је процењена и изграђена зелена градња Мост, највећа демонстрациона област зелене градње, која је тако поносна.

ЛЕД Гулф Лигхт систем у зеленом простору за демонстрацију да игра моћ, штеди ресурсе, заштиту животне средине сјајну улогу. Ово је зелена зграда која ће представити свјетлост ЛЕД залива од пилотске, примјерне улоге.