Shenzhen Yaorong tehnologija Co., Ltd.

Visoko kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti dobavljac jezgra u industriji laser!

Dom > Novosti > Sadržaj
Глобално тржиште индустријског осветљења 2017-2021
- Jul 14, 2017 -

О индустрији расвете

Индустрија осветљења укључује опште осветљење, аутоматско осветљење и позадинско осветљење. Опште тржиште освјетљења је главни сегмент прихода, праћен аутоматским освјетљењем и позадинским освјетљењем. Опште тржиште расвјете укључује апликације осветљења за стамбене, индустријске, комерцијалне, спољне и архитектонске сврхе. Стамбени и комерцијални сегменти су главни покретачи за опште тржиште осветљења. Опште осветљење може бити или традиционално или ЛЕД осветљење. Традиционално осветљење се категоризује у линеарне флуоресцентне сијалице (ЛФЛ), компактне флуоресцентне сијалице (ЦФЛ) и друге, које укључују жаруље са жаруљем, халогене и расвјете високог интензитета (ХИД). Традиционално тржиште осветљења ће забележити пад продаје због све већих популарности ЛЕД технологије.

Аналитичари предвиђају да ће глобално тржиште индустријске расвјете расти на ЦАГР од 2,18% током периода 2017-2021.

Глобално тржиште за индустријско осветљење 2017-2021, припремљено је на основу детаљне анализе тржишта са подацима стручњака из области индустрије. Извештај покрива тржишни пејзаж и изгледе за раст у наредним годинама.

На тржишту се види брз напредак у технологијама осветљења. На примјер, у резиденцијалном сектору доминирали су на тржишту у облику учешћа на расвјету, ЦФЛ и халогену расвјету у смислу доприноса прихода у 2015. години. Очекујемо да ће се ЛЕД диоде појавити као главни допринос прихода у стамбеном сектору током предвиђеног периода. Технолошки прелази на тржишту крећу се према побољшању производа у циљу боље ефикасности и могућности уштеде енергије. Ови технолошки прелази на тржишту такође ће присилити произвођаче да буду више у складу са технолошким потребама купаца.

Снажна владина подршка је један од главних фактора који подстичу раст свјетског тржишта индустријског осветљења. Кинеска влада гледа на смањење производње електричне енергије из постројења за угаљ, ширење нуклеарне енергије, подстицање зелених технологија у свим областима производње и промовисање ефикасних технологија освјетљења ради смањења потрошње енергије. Влада планира да обезбеди субвенције произвођачима ЛЕД расвете како би повећала и подстакла производњу иновативних решења за осветљење. Сви ови напори владе усредсређују се на повећање усвајања ЛЕД-а на домаћем тржишту, што ће, заузврат, повећати перспективе раста тржишта током предвиђеног периода.