Shenzhen Yaorong tehnologija Co., Ltd.

Visoko kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti dobavljac jezgra u industriji laser!

Dom > Novosti > Sadržaj
ЛЕД Линеарне светлости су економичне и издржљиве
- Jun 09, 2017 -

ЛЕД линеарна лампа је економична, економична и издржљива

Линијски регулатор ЛЕД линеарног сијалица се користи за контролу линеарног објекта регулатора, што чини систем стања и контролне варијабле у процесу управљања датог квадратног интегралног времена на минимум, ЛЕД Линеар Хигх Баи Лигхт такођер познат и као линеарни оптимални регулатор. Закон о повратним информацијама линеарног регулатора је такође линеаран.

Линеарни линеарни регулатор линијског светла може се подијелити на ограничени временски регулатор и бесконачни регулатор времена две категорије.

Основни технички параметри ЛЕД линеарног светла:

ЛЕД линеарне карактеристике светлости:

Извор светлости: САД ЦРЕЕ, увози светлосну диоду високог осветљења (ЛЕД);

Број ЛЕД звезда: 64 (48 РГБ + 16 бела);

Величина светиљке 40мм (ширина) Кс25мм (висока) Кс1000мм (дуга);

Контролишите број параграфа 8 / м;

ЛЕД извор светлости: 3535 СМД ЛЕД

Максимална потрошња светиљке: 15В;

Ламп Радна температура: -20 степени до 55 степени;

Радни напон сијалице: ДЦ24В;

А. Светиљке са ЦРЕЕ РГБ + В патцх ЛЕД извором светлости, сваки метар се може подијелити у осам независних контрола у пуној боји.

Б. Унутрашњост лампе испуњена је термалним силика гелом, ЛЕД Линеар Хигх Баи Лигхт који може функционирати као водоотпорна и добра топлотна дисипација. Класа заштите је ИП66.

Ц. Лампица је интегрисана са металним каналом. Веома је добро прикрити напајање и сигналну линију. Осигурава визуелни ефекат дана након имплементације пројекта. Дужина лампе је комбинована са стварним положајем челичне конструкције. Испуните захтеве ноћног осветљења.

Д. Мала величина сијалице, изврсна скривена, једноставна инсталацијска структура, погодна за уградњу у жичани зидни зид, ЛЕД Линеар Хигх Баи Лигхт може се интегрирати са зидом завесе.

ЛЕД линеарно светло односи се на линеарни регулатор како би се постигла ЛЕД регулација струје. Линеарни регулатор, како се назива називом, главни принцип је да користите прекидач да повећате интервал за балансирање улазног напона регулатору константне струје (традиционална контрола прекидача је стање контроле прекидача), донекле слично ЛДО-у. Технологија ЛЕД линеарног погона је нова генерација енергетске технологије, без високих фреквентних преклопних дејстава, тако да природно нема ЕМЦ забринутости; И може спасити трансформатор и друге магнетске компоненте, ЛЕД Линеар Хигх Баи Лигхт неке апликације такође могу спасити електролитичке кондензаторе, како би постигли висок ПФ, низак ТХД. Размотрите потрошњу енергије, а сада је главна потешкоћа ИЦ-а како постићи ширши улазни напон и постићи високу ефикасност.