Shenzhen Yaorong tehnologija Co., Ltd.

Visoko kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti dobavljac jezgra u industriji laser!

Dom > Novosti > Sadržaj
ЛЕД Флоодлигхт Продуцт Феатурес
- Jun 09, 2017 -


ЛЕД рефлектор је тачка светлости може бити равномерно освијетљена у свим правцима, ЛЕД Флоод Лигхт његов опсег осветљења се може прилагодити у сцени као позитиван октаедрички дисплеј.

Функције производа ЛЕД рефлектора

Мала струјна температура ЛЕД рефлектора није очигледна. Ако је температура амбијента висока, главна таласна дужина ЛЕД рефлектора ће бити црвена, светлост ће пасти, светлосна униформност, конзистентност још горе. Конкретно, мрежа, велики приказ повећања температуре на поузданости ЛЕД фотоволтаике, стабилности, ЛЕД Флоод Лигхт значајнији утицај. Дакле, термички дизајн је критичан.

ЛЕД рефлектори од одређене тачке до правца униформног зрачења предмета, користите га за аналогне сијалице и свеће боље. Рефлектори се могу поставити било где у сцени. На пример, она се може поставити изван оквира камере или унутар објекта. Уобичајена је употреба многих различитих боја рефлектора на сцени. Ови рефлектори могу бити тамно пројектовани и помешани на моделу. Пошто је опсег рефлекторског светла релативно велик, ЛЕД светлост поплаве ефекат рефлекторског светла веома је лако предвидети, а ово светло има многе помоћне сврхе, на пример, рефлектор који се налази близу површине објекта, биће на површини Објекат Да бисте направили јако светло.

ЛЕД рефлектор ради

Рефлектори су најчешће коришћени у производњи светлосног извора, стандардни рефлектори који се користе за осветљавање целе сцене. Вишеструки рефлектори се могу користити на сцени како би се постигли бољи резултати.

Флоодлигхт се најчешће користи у ефектима извора светлости, сцена се може користити за координацију улоге више рефлекторских светлости до рађања бољег ефекта.

Функције ЛЕД фарова

Шта је ЛЕД рефлектор, углавном се користи за дизајнирање декоративних расвјета, ЛЕД Флоод Лигхт, као и комерцијално осветљење простора, декоративни елементи тежи, изглед рунде је такође квадратни, јер обично треба узети у обзир узрок топлоте, па Његов облик и традиционално лито светло или постоје неке разлике.

ЛЕД фарови су у ствари поклопци сијалица. Има неке од својих карактеристика.

1, алуминијумски рефлектор високе чистоће, најтачнији зрак, најбољи одраз.

2, симетрични уски угао, широкоугаони и асиметрични дистрибуциони систем.

3, иза отворене лампице за замену, лако одржавање.

4, лампе су опремљене точкићем за олакшавање подешавања угла излагања.

ЛЕД фарови кроз уграђену контролу микро чипа, у малим инжењерским апликацијама, ниједан контролер се не може користити за постизање градијента, скок, трепћуће боје, случајни фликер, алтернативу градијентима и друге динамичке ефекте такође може да се контролише помоћу ДМКС-а. Да би се постигло Потери, скенира и друге ефекте. ЛЕД поплавна светлост Главне области примене су вероватно ове: једнокреветне зграде, историјске зграде изван зидног осветљења, изградња светлости кроз осветљење, локално осветљење у затвореним просторијама, осветљење зеленог пејзажа, осветљење билборда, медицинска култура и други специјализовани објекти осветљење, барови, плесне дворане Забава освјетљавања атмосфере и тако даље.