Shenzhen Yaorong tehnologija Co., Ltd.

Visoko kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti dobavljac jezgra u industriji laser!

Dom > Novosti > Sadržaj
Лед Летећа шницла светла више предности
- Jun 09, 2017 -


Лед летећа свјетла за чаше имају у принципу батерије, соларне, ниског притиска, високог притиска.

ЛЕД летећа тањираћа светла постепено популарно тржиште због свог изгледа је добра, лако се транспортују, а ефекат светлости на основу оригинала има нека побољшања, што је еквивалентан традиционалним индустријским производима за надоградњу лампи.

Лед летећа тањир свјетло његов стил стил који су људи тражили. Дизајнери су дизајнирали ПХ лампу, летећа светла тањира дизајнирана да имају више коаксијалних штитова, док одсликавање извора светлости замагљује прави извор светлости за извор светлости како би побољшао смер усмеравања и побољшао ефикасност осветљења.

Међутим, вреди напоменути да су ЛЕД летећа светла скупа, наравно, ово такође задовољава концепт дизајна летећих свјетала, моде и текстуре. ЛЕД летећа светла имају многе предности, УФО ЛЕД Хигх Баи Уштеда енергије је велика светла тачка, потрошња енергије ЛЕД светиљке је само 1/10 традиционалне флуоресцентне, за дуго осветљење складишта, тржишта, путева, мина и других Прилике, можете уштедјети Велико пуњење електричне енергије. Посебно у Кини као великој земљи, дневна уштеда енергије је веома импресивна. Друго, ЛЕД осветљење такође задовољава концепт заштите животне средине. УФО ЛЕД Хигх Баи Лигхт Као резултат живе, олова и других токсичних супстанци, напуштена ЛЕД летећа светла за тањири неће изазвати загађење околине. Кина има 1,4 милијарди људи, број напуштених светиљки годишње, велики део светиљки и лампи, јер не постоји правовремени опоравак и напуштен је у обичној депонији смећа, уколико се традиционално освјетљење налази на тлу и загађењу воде, И тиме утичу на људско здравље.

ЛЕД УФО, поред горе поменутих предности, најсавременији људи прихваћени је да је његова боја добра, а постоји и бројна температура боје опционална, а стилски изглед ЛЕД свјетала за пливање стоји у првом реду модерног осветљења.

Наравно, ЛЕД летеће светлеће тањираче постоје многе предности, као што су употреба стандардне лампе, без УВ-а, без буке, не треперења итд. Чине ЛЕД летеће свјетло тањира замијенити традиционалну флуоресцентну лампу идеалну лампу, УФО ЛЕД Хигх Баи Лигхт Иу погледу употребе због свог јединственог заптивног, водоотпорног, прашине, да би се задовољили посебни захтеви различитих прилика, што је универзално признање и широко признање корисника.